Verhalen

Op srprs.me reis

Het begin van de srprs.me reis!

Welkom op mijn site en bij mijn eerste blog! Ik zal jullie dit keer meenemen naar… ‘bestemming onbekend’.

Morgen ga ik voor vier dagen op Srprs.me reis met mijn moeder. Via srprs.me kan je verschillende concepten boeken die allemaal één ding gemeen hebben: De vakantiebestemming blijft tot het laatste moment een verrassing. Wij hebben voor de ‘broke’ versie gekozen en zullen 3 nachten in een hostel slapen, ergens in Europa, tussen 1 en 6 uur vliegen. Een week geleden kregen we te horen dat we vanaf Eindhoven Airport vliegen en dat het tussen de 14 en 18 graden zal worden.

srprs.me

Gister viel er een envelop in de bus met daarin de boardingpasses en de code die we moeten invoeren om er achter te komen waar we heen gaan. In theorie zouden we nu al kunnen kijken waar we heen gaan maar we hebben afgesproken om dat pas morgen op het vliegveld te doen, is toch een stuk spannender om dit pas op het laatste moment te doen. We zijn door srprs.me al ingecheckt en worden morgen om half 9 verwacht op het Eindhoven airport. Ik denk dus dat we om een uur of half 10 zullen vliegen.

Maar dat zijn allemaal veronderstellingen, ik zal moeten wachten tot morgen. Eerst maar eens zorgen dat ik mijn koffer en spullen op tijd gepakt heb.

Alle informatie die wij tot nu toe hebben gekregen staat ook op de Srprs.me site. Op de pagina wordt ook elke dag het weerbericht aangepast, waarmee je kunt uitzoeken waar we ongeveer naar toe zullen vliegen.

Ben jij nou ook zo benieuwd waar wij morgen heen gaan én natuurlijk hoe het mama bevalt in een hostel….Ik zal vlogs maken van mijn reis en deze zo snel mogelijk uploaden op de site dus: Blijf deze site in de gaten houden!!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.